Oh, Oh, Den Haag!

Harry Jekkers wist het zo mooi te formuleren :“Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein Oh, oh, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn” Voor mij als Hagenees was het echt wel even wennen dat ik het afgelopen jaar niet in mijn eigen stad kon werken. Een concurrentiebeding met een kliniek, waar ik tot oktober 2012 Directeur PR van ben geweest, belette me dat. Dat is nu bijna voorbij : nog maar 2 weken, dan kan ik weer volop aan de slag op mijn oude stek aan de Nieuwe Duinweg 21 te Scheveningen. Ik kan de mensen, die al vele jaren in het Medisch Centrum Scheveningen en de Dokter Schoemacher Kliniek over de vloer kwamen, dan eindelijk laten weten dat ik “back in town” ben. Ik mocht hen vanwege dat concurrentiebeding namelijk niet informeren over het feit dat ik een jaartje elders werkzaam zou zijn, zodat ik voor velen opeens van de aardbodem verdwenen leek.

Natuurlijk was het een uitdaging om het afgelopen jaar in andere delen van het land praktijken op te zetten, maar het vele reizen ging me soms niet in de koude kleren zitten : met name een stad als Enschede is voor een Hagenees niet naast de deur … Al met al kan ik toch spreken van een verrijkende ervaring : ik heb dit jaar heel veel nieuwe interessante mensen ontmoet, heb gezien hoe het er in andere plaatsen aan toegaat, heb opnieuw ervaren hoe het is om een praktijk vanaf de grond op te bouwen. Dat leverde een schat aan informatie op, die me onder anderen heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk het wordt gevonden dat je naar de mensen toegaat ; de tijd dat men bereid is meer dan 100 kilometer te rijden voor botox of fillers ligt achter ons. Daarom zal ik zeker ook in andere plaatsen in ons land blijven behandelen ; vanaf oktober in Baarn, Hengelo, Hilversum, Breda, Valkenswaard, Zeist, Hellevoetsluis, Doetinchem en Almere.

Er gaat echter toch niks boven werken in je eigen stad achter de duinen. In mijn geval liggen die overigens wel heel dichtbij : op 2 minuten loopafstand! Op 1 oktober opent het Schoemacher Perfect Age Center Den Haag zijn deuren : weest allen welkom (liefst niet allemaal tegelijkertijd) !

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713