Behandeling tegen overmatig transpireren (hyperhidrosis)

Veel mensen hebben hinder van overmatig transpireren en niet alleen onder de oksels. In het sociale verkeer kan zweten van handen en voeten ook erg vervelend zijn. Een behandeling met botulinetoxine reduceert de  zweetproductie met ongeveer 90%. De behandeling heeft alleen effect op de locatie waar de botox is ingebracht, en heeft geen invloed op de productie elders in het lichaam. Ook blijft de afscheiding van afvalstoffen intact. In het te behandelen gebied worden kleine oppervlakkige injecties gegeven. De meeste patiënten ervaren de injecties niet als pijnlijk en ondergaan de behandeling zonder verdoving.

Na ongeveer tien dagen is het effect van de behandeling al enigszins merkbaar en na twee weken is de zweetproductie maximaal gereduceerd. Dit is het moment om te beoordelen of de behandeling volledig is aangeslagen. Indien dit niet het geval is, kan er een na-correctie worden verricht, waarbij nog een kleine hoeveelheid botulinetoxine wordt ingespoten. De werkingsduur van de behandeling verschilt per persoon en is  gemiddeld zes tot negen maanden. De behandeling kan daarna probleemloos worden herhaald.

Soort behandeling

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713