STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur Steven de Jong had mij gevraagd een mini-rolletje te spelen als Beauty Coach van Nederland in de Dokter Schoemacher Show. Gezeten aan een desk in een decor a la Boulevard of Shownieuws beantwoord ik vragen van jonge mensen over alles wat met het uiterlijk (en daarmee samenhangende psychische problemen) te maken heeft. Dat loopt van flaporen, problemen met vrijen door een grootgeschapen vriendje, anorexia, kleine borsten en vetrolletjes tot fronsrimpeltjes : de dingen die jongelui tussen de 16 en 26 bezig houden (maar ook voor mensen die ouder zijn interessant zijn).

STUK ! is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Judith Visser, en gaat over een 18-jarig meisje op een middelbare school. Ze wordt gruwelijk gepest en zelfs aangerand. Misschien omdat ze moeders mooiste niet is. Misschien omdat ze zich niet volgens de laatste mode kleedt. Misschien omdat ze een beetje vreemd is geworden na de scheiding van haar ouders of omdat er altijd wel iemand als pispaal moet dienen. Onderwerpen als pesten, onzekerheid over het uiterlijk, anorexia, zelfverminking, loverboys, gijzeling en aanranding komen alle aan bod.

Ik vond het eer om een bijdrage te mogen leveren aan deze heftige jeugdthriller, waarin acteurs als Cas Jansen, Pleuni Touw, Tatum Dagelet en Yolanthe Sneijder-Cabau spelen. Na afloop van de opnamen hadden Steven en ik het er nog even over dat het toch eigenlijk jammer was dat zo’n soort programma als deze Dokter Schoemacher Show niet op tv te zien is : wij hebben allebei het idee dat er bij de doelgroep behoefte aan zo’n Beauty Coach bestaat. Misschien moeten we toch eens gaan praten met een paar omroepbazen … Voorlopig kijk ik uit naar de premiere, eind mei in Tuschinski te Amsterdam, van mijn speelfilmdebuut, hoe klein mijn rol ook is !

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713