Botox in Rotterdam

“Wist u dat wij in Rotterdam de hoogste Botox dichtheid hebben van heel Nederland ?” vroeg de hoogblonde dame mij bloedserieus. Zij was op mijn spreekuur in Den Haag gekomen en vertelde mij dat ze onderzoek had gedaan onder een dertigtal collega’s in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. In elke stad waren er wel een paar die Botox gebruikten, maar alleen in Rotterdam gebruikten ze het allemaal, beweerde ze. “Wij Rotterdammers zijn nou eenmaal erg op uiterlijk” . Tja, het kan verkeren. Blijkbaar behoorde de Rotterdamse no-nonsense gedachte van “aan mijn lijf geen gekkigheid ” inmiddels ruim tot het verleden.

Ik was nieuwsgierig in welke branche ik haar en haar collega’s moest situeren. “Wij zitten allemaal in de massage ; vooral de Tantra met een “happy ending” is nu populair” liet ze me weten. Omdat ik geen idee had wat dat inhield legde ze het me uit : “Tantra is afkomstig van de Hindoes, en is bedoeld om de geest te verruimen. Een Tantra massage is een totale lichaamsmassage – met de nadruk op totaal – waarbij het lichaam wordt gebruikt om energie op te wekken. Die gaat dan door het lichaam stromen, waardoor je volledig ontspant. Bij een “happy ending” plaats je direct na de massage een ijsblokje in de vagina of onder het scrotum, waardoor je klant een volledige extase ervaart !”

Zo leer je nog eens wat, niet in de laatste plaats dat Oosterse massages niet voorbehouden zijn aan tengere Thaise vrouwen, maar ook door struise Hollandse blondines worden beoefend.

We gingen over tot de orde van de dag. Ik spoot wat Botox in naast haar ogen ter correctie van de kraaienpootjes, en in haar voorhoofd om haar frons te doen verdwijnen. Ik vond dat ik hiermee een prima bijdrage had geleverd aan de ontspanning van de Rotterdamse schone. En voor mij is het al een mooie “happy ending” als iemand er gewoon weer goed uitziet …

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713