Kamer 303

Gisteren lag het nieuwe boek van mijn vrouw Claudia in de winkel : “Kamer 303”, een erotische roman. Na een half jaar noeste arbeid, waarin zij vooral ’s nachts haar schrijverswerk ontplooide, was het dan eindelijk zover dat ik het mocht lezen. Ik vond het wel gepast om dit dan ook in de kleine uurtjes te doen. Ik heb even flink door moeten halen, maar vanmorgen had ik het uit : toen ik eenmaal begonnen was kon ik niet meer stoppen !

Ik was verrast door de professionaliteit van haar debuut fictie roman ; haar vorige boek was puur autobiografisch, in deze roman zijn slechts autobiografische elementen verwerkt. De plot, waarin misdaad en machtsspelletjes centraal staan, is fictie, maar veel van de personages zijn uit het echte leven gegrepen. Zo is hoofdpersoon Georgia, net als Claudia destijds, persvoorlichter bij een groot media bedrijf. Natuurlijk zijn de karakters geen van allen direct herkenbaar, omdat Claudia fictie en realiteit knap heeft verweven, maar voor mensen die goed in het Hilversumse wereldje zijn ingevoerd, is het een leuk “wie is wie” spel.

Natuurlijk is het wel een aparte belevenis om over de seksuele escapades van je vrouw met vroegere minnaars te lezen. Gelukkig hebben wij nooit geheimen voor elkaar gehad, zodat ik niet totaal overrompeld werd. Ook van de nogal heftige sadomasochistische spelletjes, die een van deze exen met haar speelde, was ik op de hoogte, maar toch is het anders als je dit, tot in de kleinste details beschreven, op papier ziet …  Ook zitten er elementen in het verhaal die me zouden hebben doen fronsen, als ik dat nog had gekund (niet dus met die botox !). Zo kwam de gedachte van een DNA test voor mijn dochter even bij me op ; had ik me toch teveel door het verhaal laten meeslepen !

Ik ben ervan overtuigd dat dit boek een succes gaat worden.  Daarom geef ik iedereen die het koopt een cadeautje : bij inlevering van de aankoopbon van het boek krijg je een korting van € 50,- op een injectable behandeling (botox of filler) naar keuze !

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713