Botox en Fillers: symptoombestrijders

“Ha ha, betrapt !” De dames, die om onze tafel in de strandtent kwamen staan, hadden de grootste lol. “Dat mag u toch helemaal niet hebben : patat, bitterballen en chocomel !”
Hoezo niet ? Ik ben ook maar een mens ! Dat ik op televisie en in de bladen vertel over manieren om mooi, gezond en vitaal te blijven, betekent natuurlijk niet dat ik me daar zelf altijd aan houd …

Zo ga ik bijvoorbeeld altijd te laat naar bed (eigenlijk sinds mijn studententijd, dus ruim vijfendertig jaar al), eet ik graag een moorkop, kan ik lang niet altijd stress in mijn relatie vermijden – mijn half-Italiaanse liefje met sterrenbeeld Ram is nogal temperamentvol – en rook ik graag een dikke sigaar. Geintje, dat laatste natuurlijk niet, want om jezelf nu zo’n zwaar vergif toe te dienen gaat me toch te ver ; het piepkleine beetje gif in de vorm van wat Botox prikjes, die ik zelf in mijn voorhoofd zet, vind ik nog net acceptabel.

Het gaat er natuurlijk om dat je deze “slechte gewoonten” zoveel mogelijk compenseert. Daarom eet en drink ik, als het even kan, biologisch en sport ik drie keer per week. Op dit moment is dat slechts krachttraining, maar in de zomer loop ik ook graag hard in de duinen en zwem ik in de zee.

Om de huid van mijn gezicht en hals voor al te grote veroudering te behoeden smeer ik me elke morgen in met onze Perfect Age Control & Repair Cream.

En tenslotte ben ik zelf de grootste afnemer van de Perfect Health voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen bevatten hoge concentraties vitamines en anti-oxidanten, die je in onze huidige maatschappij, met haar toenemende lucht-, water- en bodemverontreiniging, gewoon hard nodig hebt.

Daarnaast zorg ik dat ik zoveel mogelijk plezier heb in mijn leven : lachen is een fantastische manier om je immuunsysteem te versterken, je verouderingsproces af te remmen en op alle fronten beter te functioneren en presteren. Ik lach wat af : ik heb een vrouw, waar meer dan één steekje los aan zit, en een vijfjarige dochter die in de wieg is gelegd voor het theater : elke dag verzint ze wel weer een nieuw komisch dansje of blijspel, dat ze het liefst bij een zo groot mogelijk publiek voor het voetlicht brengt.

Dat is belangrijk : die compensatie. Je zult zien, dan maakt een patatje meer of minder niets uit !

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713