Parasol of paraplu

”Het jaar zit er weer op, doc!’,’ sprak de dertiger, die er uit zag alsof hij dagelijks in de fitnessruimte te vinden was, joviaal. Hij was binnen komen vallen op mijn spreekuur in Valkenswaard.

“Ik heb niet veel gemerkt van de crisis, maar ja, een handige jongen als ik redt het altijd wel ! Een parasol verkoop ik als het regent toch als paraplu! En hoe is ’t eigenlijk met uw tak van sport gegaan, het afgelopen jaar? ”

Eerlijk gezegd hadden wij niet te klagen gehad. Weliswaar namen de meeste cliënten nu twee zones botox in plaats van drie en lieten ze wat meer tijd tussen de behandelingen verlopen, maar ze bleven wel komen. Schoonheid en jeugd zijn bijna een eerste levensbehoefte geworden vandaag de dag en daarnaast zoeken veel mensen een vorm van compensatie voor de crisis: als je haar maar goed zit!

Ik vertelde hem ook dat ik weer een praktijk in Den Haag begonnen was en dat we met de praktijk in Hilversum naar Baarn waren verhuisd, omdat we te zijner tijd van plan waren daar een groot gezondheidscentrum van te maken. De eerste stappen hiervoor zijn al gezet: naast het Schoemacher Perfect Age Center zitten op die locatie PrescanAndros en Perfect Health.
Prescan (marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek d.m.v. total body scans), Andros (mannenkliniek, zich richtend op de gezondheid van de ouder wordende man, die bijvoorbeeld te maken krijgt met prostaatklachten of erectiestoornissen) en Perfect Health (producent van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen) sluiten mooi aan bij onze filosofie van oud worden door jong te blijven. Op dat pad zullen wij voortgaan, met in de nabije toekomst bedrijven erbij zoals een praktijk voor cosmetische tandheelkunde en voor oogheelkunde.

“Dat klinkt gezond, doc! En misschien kunt u nu dan even wat Restylane in mijn neuslippenplooien spuiten en een beetje botox in mijn frons, want ik vertrek volgende week naar Aruba en dan wil deze jongen er weer knap uitzien!”, zei de vlotte man opgewekt.

Ik wens u allen voor het komende jaar een even zonnige kijk op de dingen.
En mocht het een keer regenen, vergeet dan niet dat u uw parasol ook als paraplu kunt gebruiken!
Robert Schoemacher, cosmetisch arts

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

STUK !

Afgelopen maandag reisde ik af naar de filmstudio van Omrop Fryslan in Leeuwarden, waar het laatste deel van de speelfilm STUK ! werd opgenomen. Regisseur

Read More »

Stadse Fratsen

Eind januari was ik te gast bij een basisschool in Lunteren, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Toen ik hiervoor gevraagd werd hoefde ik

Read More »

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713