Filler behandeling

Hyaluronzuur (de basis van fillers) komt van nature voor in onze huid. Het is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en geeft daarmee de huid zijn spankracht.  Het hyaluronzuurgehalte neemt met de jaren af.  Een filler behandeling zorgt er voor dat het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid weer herstelt. Bij Schoemacher Injectables maken wij gebruik van het merk Teosyal.

Welke gebieden

  • Middendeel gezicht: jukbogen, volume wangen, donkere kringen onder de ogen.
  • Ondergezicht: neus-lippenplooi, rookrimpels, lipcontour, afhangende mondhoeken, lipvergroting.

Filler behandeling

Het te behandelen gebied wordt verdoofd met een crème of met een verdovingsvloeistof. De ingreep bestaat uit een reeks injecties. De ingreep duurt 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. Na de filler behandeling moet u met behulp van een koud kompres het behandelde gebied koelen. Hierdoor vermindert de zwelling en de kans op blauwe plekjes.

Lipvergroting

De mond is een belangrijke blikvanger van het gezicht. De mond is dus erg bepalend voor het karakter van het gezicht en is meestal het eerste waar iemand in een gesprek naar kijkt. Mooie volle lippen worden door veel mensen gezien als een belangrijk aspect van schoonheid; zij geven een sensuele, jeugdige uitstraling. Helaas heeft niet iedereen prachtige volle lippen en daarnaast verliezen de lippen in de loop der jaren aan vorm en volume.

Een lipvergroting zorgt voor een toename van het volume van de lippen. Om mooie, vollere lippen te krijgen wordt gebruik gemaakt van fillers. Fillers, op basis van hyaluronzuur, geven een tijdelijk resultaat, dat negen 9 tot 12 maanden aanhoudt.

Nadat de lippen volledig verdoofd zijn worden ze middels meerdere kleine injecties vergroot. Dit duurt circa 30 minuten.
Na afloop van de behandeling kunnen de lippen gedurende enige dagen wat blauw verkleurd en gezwollen zijn. Om dit tegen te gaan raden wij aan om de mond te koelen met een koud kompres, en om Arnica crème/zalf op de lippen aan te brengen.

Wij streven altijd naar een subtiele vergroting, zodat de mond zijn natuurlijke vorm behoudt!

Resultaat

Het effect van de behandeling met fillers is vrijwel direct zichtbaar, het effect blijft  6 tot 12 maanden na de ingreep zichtbaar. Daarna kunt u de ingreep zonder enige problemen weer herhalen.

Prijzen filler behandelingen

Soort behandeling

GRATIS CONSULT

Wilt u persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling u het gewenste resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Schoemacher Injectables voor een gratis consult!

CONTACT
Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713