BOTULINETOXINE BEHANDELING

Wereldwijd wordt er gebruik gemaakt van injectables, zoals botulinetoxine. Snel, eenvoudig en veilig. In de medische wereld is er ruim 50 jaar ervaring met dit middel. De eerste toepassing van dit middel was het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals tics. Later werd het ook voor cosmetische doeleinden ingezet. Wanneer botulinetoxine met mate wordt aangewend door een ervaren arts kan het de aangezichtsspieren ontspannen, waardoor het gezicht een rustiger oogopslag kan krijgen. Voorbeelden van deze aangezichtsspieren zijn fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

FILLER BEHANDELING

Hyaluronic acid (the basis of fillers) occurs naturally in our skin. It is responsible for retaining water and thus gives the skin its elasticity. The hyaluronic acid content decreases with age. A filler treatment ensures that the hyaluronic acid and moisture content of the skin is restored. At Schoemacher Injectables we use the brands Teosyal and Stylage.Which areas Mid-face: Cheeks, volume cheeks, dark circles under the eyes. Lower face: nasolabial fold, smoke wrinkles, lip contour, drooping corners of the mouth, lip augmentation.
Which areas
 • Mid-face: Cheeks, volume cheeks, dark circles under the eyes.
 • Lower face: nasolabial fold, smoke wrinkles, lip contour, drooping corners of the mouth, lip augmentation.
 • OVERMATIG TRANSPIREREN

  Veel mensen hebben hinder van overmatig transpireren en niet alleen onder de oksels. In het sociale verkeer kan zweten van handen en voeten ook erg vervelend zijn. Een behandeling met botulinetoxine reduceert de  zweetproductie met ongeveer 90%. De behandeling heeft alleen effect op de locatie waar de botox is ingebracht, en heeft geen invloed op de productie elders in het lichaam. Ook blijft de afscheiding van afvalstoffen intact. In het te behandelen gebied worden kleine oppervlakkige injecties gegeven. De meeste patiënten ervaren de injecties niet als pijnlijk en ondergaan de behandeling zonder verdoving.

  MIGRAINE /SPANNINGSHOOFDPIJN

  Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol spelen. Er is aangetoond dat botulinetoxine een effectief middel kan zijn ter behandeling van hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Het werkingsmechanisme is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar ervaring leert dat ongeveer 70% van de mensen met migraine- en andere hoofdpijnklachten baat heeft bij het gebruik van botulinetoxine. Bij deze mensen ontstaat er een duidelijke verlichting van de klachten.

  CONTACT
  Neem contact met ons op via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken of door een bericht te sturen naar nummer: 06-13131713